Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]PCM w TP?

siusiak1000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema,

co to jest to PCM ?? :)

Bo kupiłem neta z netii na lini tp i po kilku dniach dowiedzialem sie ze TP poprostu nie chce mi przyznać bo coś z tym PCM.

Poszedłem do biura tp i powiedzieli zebym napisał pismo i technicy przyjada i zrobia ;)

I czemu wg mam to PCM pierwszy raz o tym słyszę.

Sry za błędy.

Opublikowano

nie przez to coś tylko przez łącze ( kable ) które jest zjebane. transmisja przez nie powoduje tyle błędów i kolizji że nie nadaje się ono do właściwego działania łącza

możliwe że przepną kable tylko na inne albo wymienią linie

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

jezeli zrywasz umowe z TP i zzawierasz umowe z netia to TP bedzie wszystko robic abys przedluzyl z nimi umowe

mi babka z neti powiedziala ze oni biora i cos piepsza pozniej ze maja porty czy linie zajete i cie niepodepna jak niewezmiesz z nimi umowy

dlatego idz do neti i oni wysla im jakies pismo beda to robic miedzy soba czy jakos tak baka mi mowila

Opublikowano

to jak mu będzie działał net zależy czy netia ma swoje kable założone, jeśli nie będzie nadal na tym samym łączu dzierżawionym od tpsa z takimi samymi problemami

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Ja mam internet radiowy od 2 miesięcy zrywa co 10 min ;/ Pisałem tyle zgłoszeń i nic ... Więc napisałem do netii przysłali mi umowę i po tygodniu dzwonie do nich a oni do mnie: Tp nie zatwierdziło czy coś bo nie ma dostępu więc poszedłem do biura TP w mieście i tam mi powiedziano że mam to PCM i trzeba je zlikwidować.

Netia ma być linią TP.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...